01-02-2026, 18:04
Cześć dziewczyny, mam do Was takie pytanie, bo już sama nie wiem... Ostatnio mam wrażenie, że moja skóra totalnie nie nadąża za moim trybem życia. Praca, stres, mało snu i nagle bum — w lustrze widzę jakąś obcą, szarą twarz. ? Stosuję kremy, piję wodę, ale ta suchość pod oczami i brak "blasku" to jakaś masakra. Wyglądam na wiecznie zmęczoną, nawet jak się wyśpię w weekend.
Czy któraś z Was miała tak samo i znalazła jakiś sposób, żeby to ogarnąć? Nie chodzi mi o jakieś skomplikowane operacje, tylko coś, co po prostu przywróci mi świeżość. Może jakieś zabiegi? Słyszałam o różnych rzeczach, ale trochę się cykam igieł i nie wiem, czy to w ogóle warto. Będę wdzięczna za Wasze historie!
Czy któraś z Was miała tak samo i znalazła jakiś sposób, żeby to ogarnąć? Nie chodzi mi o jakieś skomplikowane operacje, tylko coś, co po prostu przywróci mi świeżość. Może jakieś zabiegi? Słyszałam o różnych rzeczach, ale trochę się cykam igieł i nie wiem, czy to w ogóle warto. Będę wdzięczna za Wasze historie!