• Witaj na Forum Arduino Polska! Zapraszamy do rejestracji!
  • Znajdziesz tutaj wiele informacji na temat hardware / software.
Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ciągłe zmęczenie... widać nawet na twarzy. Co robicie?
Cześć dziewczyny, mam do Was takie pytanie, bo już sama nie wiem... Ostatnio mam wrażenie, że moja skóra totalnie nie nadąża za moim trybem życia. Praca, stres, mało snu i nagle bum — w lustrze widzę jakąś obcą, szarą twarz. ? Stosuję kremy, piję wodę, ale ta suchość pod oczami i brak "blasku" to jakaś masakra. Wyglądam na wiecznie zmęczoną, nawet jak się wyśpię w weekend.

Czy któraś z Was miała tak samo i znalazła jakiś sposób, żeby to ogarnąć? Nie chodzi mi o jakieś skomplikowane operacje, tylko coś, co po prostu przywróci mi świeżość. Może jakieś zabiegi? Słyszałam o różnych rzeczach, ale trochę się cykam igieł i nie wiem, czy to w ogóle warto. Będę wdzięczna za Wasze historie!

Odpowiedź
Ej, doskonale Cię rozumiem... Miałam dokładnie to samo po jesieni. Czułam się, jakby moja twarz była z papieru, taka sucha i bez życia, że aż odechciewało się malować. Też się długo wahałam, bo wizja kłucia twarzy mnie przerażała, ale w końcu stwierdziłam, że raz się żyje. ?

Powiem Ci szczerze — nie ma co się spinać tymi wszystkimi nazwami i opisami w necie. Ja trafiłam do miejsca, gdzie po prostu pozwolili mi usiąść, odetchnąć i się zrelaksować, zamiast zasypywać terminami. Okazało się, że taka biorewitalizacja twarzy to był strzał w dziesiątkę. To nie jest jakiś magiczny lifting, tylko po prostu dawka nawilżenia, po której skóra wygląda, jakbyś wróciła z miesięcznych wakacji.

Najważniejsze to trafić na kogoś, kto Cię nie będzie oceniał, że "o rany, jakie zmarszczki", tylko po prostu doradzi. Ja po zabiegu po prostu poczułam ulgę, że ta skóra znowu "pije". Także moja rada: przestań się stresować i po prostu spróbuj się wyluzować i cieszyć chwilą dla siebie, bo ten efekt świeżości jest tego wart. Może akurat u Ciebie też zadziała tak fajnie jak u mnie? Trzymaj się!

Odpowiedź

Skocz do:

Przeglądający: 1 gości